https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

UYKUSU AĞIRDI ABİSİ…

Okunması Gerekenler

ISKENDER GENCKapıyı 50 kere çalıp, tepesinde vuvuzella çaldığınız hatta su dokseniz uyanmaz tipler vardır çevrenizde..”BU NE UYKUYMUŞ BE” diye ağzına geleni saydığınız. Bu sezonki G.SARAY’ın da bahsettiğimden farkı yoktu,taaa ki camianın genlerinden gelen MAYIS KÜLTÜRÜ yaklaşana dek!

Açılcası düşene bir tekme de ben atayım mantığı olmasa, geçen haftalarda ufak ufak başlayan “FORMAN İÇİN, ARMAN İÇİN OYNA” felsefesi devreye girerdi. Kısmet bu haftaya, RİZE ve KASIMPAŞA maçlarınaymış!

gs kasim 1İster EURO 2016 finalleri ve aday kadro için diyin, siz hiç PODOLSKI’yi bu kadar istekli gördünüz mü?

Tabi ki bir de YILIN BİDONU (Bu ödül her yıl SERİE-A da YILIN EN KÖTÜ YABANCI OYUNCUSUNA “İRONİ”amaçlı verilir) RYAN DONK’un olmaması! Futbolu sadece sosyal sorumluluk projesi mantığıyla oynayan beyefendinin olmadığı iki maç ve iki güzel galibiyet. Hadi ben yalancıyım, istatistikler de mi yalan söylüyor? RIEKIRIENK in artık bu DONK ZULMÜNE son vermesi gerek.

podo golHafta arası %99 şekillenen ve en çok taaaaa yıllardır TUZLASPOR, KASTAMONUSPOR gibi Raiting’i olmayan maçları yayınlayan ATV gurubunu mesut bahtiyar Eden !! G.SARAY-FENERBAHÇE KUPA FİNALİ öncesi takımın biraz toparlanması taraftarı mutlu etti.

Hedeflerin hergün yeniden şekillendiği FLORYA’da rota artık 26 MAYIS. Napalım bu yılki slogan sadece ROAD TO ANTALYA,TURKEY CUP FINAL.

gs kasim 3Maça gelince; galibiyet hasretini dindirmesi, mücadele edilmesi, WESLEY’in yokluğunda yine de EMRE ÇOLAK %50 sini yapabilir denen bir 90 dakikaydı. PODOLSKI’nin nizamı golü AZ kalsın bu yıl resmen sınıfta kalan “YAN HAKEM ve SÜZ-E-MEME “kitabına örnek olacaktı. SABRİ’nin pazubandı alıp takmaması ise tek cümleyle AYIPTI.

İnsan bu Fener’i ve neredeyse hediye edebilecek kıvama gelen Beşiktaş’ı görünce,”AH ÖZBEK AH” diyor. Bu CUMA BURSA deplasmanında eski bir dostu görünce, ANLARSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ !!

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

mail : iskender.genc@abcspor.com

twitter : @iskendergen1

 

 

Son Haberler

AMATÖRCE

Yedigimiz iki gol de olacak iş değil. İlkinde ortada fol yok yumurta yok. Rakibin ne baskısı var ne pozisyonu....

Benzer Konular