https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

EuroBasket ilk gün tahminleri!

Okunması Gerekenler

Bütün yaz beklediğimiz Eurobasket bugün başlıyor ve bültende ilgi çekici maçlar var, bunların birkaçını sizin için yorumlayıp tahminler yapacağız;

735=Gürcistan-Hollanda= Gürcistan hazırlık maçlarında dişine göre rakipleri yenerek çok daha iyi bir grafik çizerken Hollanda Estonya, İzlanda gibi rakiplere dahi boyun eydi. Gürcistan savaşçı yapısıyla zayıf rakibini mağlup edecektir.

Tahmin=iy1(-4.5)

736=Almanya-İzlanda= Almanya Nowiztki’ninde gelmesiyle birlikte çok daha güçlü bir takım oldu. Schröder’de bu turnuvada Almanya adına çok büyük fark yaratacaktır. Ev sahibi olmasınında avantajıyla İzlanda gibi zayıf bir rakibe karşı zorluk çekmeden kazanacaklarını düşünüyorum.

Tahmin=iy1(-9.5)

737=Polonya-Bosna Hersek= Bosna iyi bir genç nesile sahip fakat henüz A takım seviyesinde iyi bir noktada değiller, Polonya cephesinde özellikle Marcin Gortat fark yaratacak isim. Polonya’nın galip geleceğini düşünüyorum.

Tahmin=iy1(-3.5)

747=Makedonya-Yunanistan= Giannis’in katılmasıyla çok daha güçlü ve farklı bir takım haline gelen Yunanistan Makedonya için birkaç gömlek üstün durumda, zorlanacaklarını sanmıyorum.

Tahmin=iy2(-7.5)

748=İspanya-Sırbistan= Günün en ilgi çekici maçı. İspanya’nın eskisi kadar sağlam olmadığını ve Sırbistan’ın doğru basketbolu oynadığını düşünüyorum. Başından sonuna kadar kafa kafaya geçecek bir mücadele bekliyorum, Sırbistan handikapta kalacaktır.

Tahmin=ms2(+4.5)


Bugün İtalya karşısına çıkacak olan A Milli Takımımıza başarılar dilerim.
EREN SÖZEN

mail : eren.sozen@abcspor.com

twitter : @CelticReporter9

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular