https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

IRINA SHAYK’IN RONALDO LANETİ !

Okunması Gerekenler

Bu sene Irina Shayk ile beraberken, neredeyse oynadığı her LA LIGA maçında rakip fileleri havalandırmayı başaran dünya yıldızı, Rus modelden ayrıldıktan sonra 4 senedir ilk kez 3 maç üst üste gol atmayı başaramamıştı!

 

ronaldo irina shaykMadrid basını bu durumu Irina’nın laneti diye ti-ye almış ve 350 dakika süren gol orucunu, tabii ki biraz da hiciv katarak, senelerdir süren birlikteliğin bitmesine bağlamıştı.

 

Şeytanın bacağını Estadio Martinez’de 2-0 kazandıkları Elche maçıyla kıran CR7,  22 Şubattaki bu karşılaşma sonrası tekrardan stop etti ve çıktığı 2 karşılaşmada da gol kaydına muvaffak olamadı.

 

Rus modelin laneti midir, yoksa Ronaldo’nun şansızlığı mı bilinmez ama somut olan gerçek; Ronaldo’nun 13 Ocak’ta oynanan Getafe maçından bugüne dek, La Liga’da sadece 1 gol atabilmiş olması!

Bu arada doğal olarak REAL MADRİD de bu lanetten nasibini aldı ve son 5 haftada 8 puan kaybeden LOS BLANCOS zirvedeki yerini Barcelona’ya kaptırdı.

ABCSPOR

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular