https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

ZLATAN IBRAHIMOVIC VE HEYKELİ…

Okunması Gerekenler

Paris Saint Germain’de forma giyen ve Fransa’da kırdığı rekorlarla efsaneler arasına giren ZLATAN IBRAHIMOVIC, bu başarılarını balmumundan heykeli ile ölümsüzleştirdi.

ibrahimovic 2İsveçli dünya yıldızı futbolcu, İngiltere’nin önemli balmumu heykel müzelerinden biri olan Madame Tussauds’un eşdeğeri olan Grevin Müzesi’nde sergilenmek üzere geçen hafta görücüye çıkan heykeli ile yanyana gelince selfie yaptı ve Instagram hesabına Balmumu ile olan resmini koydu..

Altına da yine kendine has esprilerinden biri yaparak; ”Kendimle Selfie çektim, sağdaki balmumundan, soldaki ise çelikten yapılma” yazdı..

Fransa’daki Grevin Müzesi’nde Pele’nin ardından balmumu heykeli yapılan ilk futbolcu olan Ibrahimovic, “Bu müzede heykelimin olması inanılmaz bir duygu. Sanki benim sahadaki gerçek halim gibi. Bir İsveçli olarak burada heykelimin olmasından gurur duyuyorum. Bu heykelin yapımında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.

33 yaşındaki futbolcu, “Peki bundan sonra ne olabilir?” sorusuna verdiği yanıtta da “Bundan sonra ne mi olabilir? Bilmiyorum. Belki Eyfel Kulesi’nin yerine bir Ibrahmovic heykeli yapılabilir.” ifadesini kullandı.

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular