https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

SON İSTANBUL BEYEFENDİ’sine İTHAFEN

Okunması Gerekenler

Nasıl güzel bir adamı, nasıl bir beyefendiyi kaybettik herkes şokta..Süleyman Seba’yı hiç tanımayan ,bilmeyen birisi bile, hayatını kaybettiği dün gece televizyonda zap yapsaydı, sanırdı ki BİR DEVLET BÜYÜĞÜ hayatını kaybetti.

FB TV, GS TV dahi yayınlarını kesip, bu güzel insan için saatler süren özel yayın yapıyorsa, NASIL BİR EFSANE’yi KAYBETMİŞİZ, varın siz düşünün. Hala birbirimize kısır tartışmalarla bakıyor ve geçmişi özlüyorsak, bize o muhteşem FAİR-PLAY dersini bırakan adamdır SEBA.

16 yıl başkanlık yaptığı dönemde kimseyi ama kimseyi kırmayacak kadar GÜZEL İNSAN’dı. Şampiyonluklar kaybetti ama hiçbir zaman galibiyete giden yolda herşey mubahtır FELSEFESİNİ gütmedi. Bazı kendi bilmezin ‘AHMET DURSUN SEBA GİTSİN’ gibi çirkin protesto tezahüratlarında bile tepki vermedi ulu çınar.

seba99Ve tarihi İNÖNÜ stadındaki ilk resmi golü atan efsane birgün bırakıp gittiğinde BEŞİKTAŞ’ın ve TÜRK futbolunun neler kaybettiği ortaya çıktı. Ondan sonra ben hiç görmedim 4 büyüklerin başkanlarının beraber poz verdiklerini. Ya da birbirlerini sevgiyle kucakladıklarını.

Ne denir ki başka ,bize ATATÜRK‘ün vecizesinden sonra SPORDA BEYEFENDİ OLMAYI ÖĞRETEN ADAMI KAYBETTİK..

BAŞIN SAĞOLSUN TÜRK FUTBOLU, BAŞIN SAĞOLSUN BEŞİKTAŞ……

iskender.genc@abcspor.com

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular