https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

İRLANDA LİGİNDE SON 3 HAFTA NEFES KESECEK

Okunması Gerekenler

Son virajda 6 şampiyonluk adayı
İrlanda Ligi’nde son üç haftaya girilirken tam 6 takım şampiyonluk hayalleri kuruyor. Bir başka ifade ile, ligdeki takımların %60’ı şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşıdılar.
Ard arda iki maçını alt sıralardaki rakipleri ile yapacak olan lider Shelbourne, bu maçları kazanırsa eğer, 2. sıradaki Derry City ile deplasmanda oynayacağı son maçına puan avantajını koruyarak gidecek. Ayrıca, Shelbourne’ün bu iki maçı kazanması durumunda, St. Patricks Athletic, Galway United ve Sligo’nun şampiyonluk şansları kalmayacak.
Üçüncü sıradaki Shamrock Rovers’ı ise tüm rakiplerinden daha zorlu bir maç programı bekliyor: Shamrock Rovers ilk iki maçının ortasında bir de Avrupa Konferans Ligi maçına çıkacak. Dahası, bu 3 maçı da deplasmanda oynayacak. Shamrock Rovers İrlanda Ligi tamamlandıktan sonra Avrupa Konferans Ligi’nde 4 maç daha oynayacak.
Yazarın diğer yazıları için tıklayın
mail: mete.altintas@abcspor.com
twitter: @eses_mete

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Önceki İçerik

Son Haberler

MAKYAJ DÖKÜLDÜ

MAKYAJ DÖKÜLDÜ Sezonun henüz başı yol kazaları olur, olur olmasına ancak bile bile lades olmaz. Perşembe’nin gelişi belliydi ancak transferi geciktirenler,...

Benzer Konular