https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

14 HAZİRAN RAW: JOHN CENA vs AJ STYLES(TÜRKÇE ÇEVİRİ)

Okunması Gerekenler

Dun geceki RAW’dan John Cena vs AJ Styles Contract Signing 100% cevirim sizlerle..umarim keyif alirsiniz okurken.

John Cena: Money in the Bank cantasi; ortada. Sampiyon ile sampiyonlugunu kaybetmemis eski sampiyon arasinda sampiyonluk maci..ve bir tarih yazacak, insanlarin asla goremeyecegini dusundukleri mac. 15 senedir sports-entertainment sektorunde bulunan herkes bir soru sordu..”ya olsaydi?” AJ Styles bir kez John Cena ile karsilasabilseydi? Biliyorsunuz WWE’i sevdigimi, burasi benim evim ve inaniyorum ki burasi sports-entertainmentin zirvesi. Fakat nedeni bilinmeyen bir sekilde WWE’nin karar mekanizmasi AJ Styles’a yillar boyunca onun buraya ait olmadigini soyledi..ve AJ Styles’a bu yuzden buyuk saygi duyuyorum..cunku bu onu durdurmadi. Hayir, eger dunyanin dort bir yanina bakarsaniz, PWG, RoH, NJPW ve mukemmellikle eslesen sadece bir isim var..ve o isim AJ Styles. WWE’deki debutumdan beri 15 Dunya sampiyonlugu kazandim..ve ayni surec icerisinde AJ Styles 15’den daha fazla sampiyonluk kazandi. WWE tarafindan sans verilmemis en buyuk superstar olarak kabul edildi. Sonra Shane McMahon geldi..ve yeni bir donem. Onlar “hayir, buraya ait degilsin” demedi; “Biz o adami istiyoruz” dediler..ve sonunda AJ Styles burada! Nihayet WWE etrafinda sampiyonluksuz gezip yine de sampiyon olarak cagirilacak 2 superstar bu pazar canli olarak WWE Network’de karsi karsiya gelecek. Bu bir tarih yazacak mac..ve burada olan, tarih yazacak bir kontrat imzalamasi. Shane McMahon’un dedigi gibi, bu gece biz bunu biraz farkli yapacagiz..Michael Cole, kenara cekilmek isteyebilirsin cunku buyuk oyunlar donebilir burada, ne demek istedigimi anliyorsun. Yani, suan tarih yazmak icin ihtiyacimiz olan tek sey AJ Styles.

*Styles ringe gelir*

AJ Styles: Son iki hafta boyunca dunyani alt ust ettim.Hala tam bu ringde AJ Styles’in John Cena’a ne yaptigini konusan dunyadan bahsediyorum. Biliyor musun, John? Money in the Bank PPV’inda bunu bir kere daha yapacagim. O ring zili caldiginda etrafinda daireler cizecegim ve “you can’t see me” diyen ben olacagim. Cunku sen beni maglup edemezsin. Neyi imzaliyorum simdi?

John Cena: Bu tamamen sana bagli AJ. Onunde 2 kontrat var. Biri WWE Money in the Bank’te AJ Styles vs John Cena macini garantiliyor. Biri John Cena vs The Club macini garantiliyor.

AJ Styles: Hey, hey, hey. Neyi kastediyorsun?

John Cena: Kastettigim sey eger bunu (Cena vs AJ Styles w/the Club) imzalarsan 15 senedir sorulan soru simdi cevabini bulacak. Cunku Money in the Bank’te The Club ring kosesinde, sen ringde ve etrafta bulunmasina izin verilen herkes..benim en iyi halimi goreceksin ve dovusemeyecegim noktaya kadar dovusecegim fakat sen kazanacaksin ve Bitch Club’un kaptanligi pozisyonunu korumus olacaksin. Fakat bunu (Cena vs Styles) imzalayabilirsin ve biz ringe ilk adim attigin andaki elektrigi geri getirebiliriz. Let’s go Cena, AJ Styles. Let’s go Cena, AJ Styles. Let’s go Cena, AJ Styles. Let’s go Cena, AJ Styles.. bir evren ikiye bolundu. Sonunda, muzmin ikinci (AJ Styles) canavari (John Cena) katledebilir mi? Bunu imzalayabilirsin..ve sorumuza gercek bir cevap alabiliriz. Ya olsaydi?

AJ Styles: Haha. Ne yapmak istedigini anliyorum, John. Goru..seni birebirde yenemeyecegimi dusunuyorsun. Oyle mi? 15 kere dunya sampiyonu oldugundan mi? Oyle mi? Oh, hayir hayir hayir. Belki 2 kere Royal Rumble’i kazanmandandir? Belki de buralari yoneten yuz oldugun icindir. Ihtimaller ustunde mi konusmak istiyorsun, hadi konusalim! Ya AJ Styles 15 sene once burada olsaydi? Soyleyeyim..15 kere dunya sampiyonu olamazdin. 2 kere Royal Rumble kazanamazdin. Dergi kapaklarinda, boktan filmlerde olmazdin. Eger beni WWE’den uzak tutan o guc olmasaydi o unvanlarin hepsini ben kazanirdim..ve buralari yoneten yuz ben olurdum.

John Cena: KES SESINI! Yeter, adamim. Senin kulubun mermilerle (bullet) dolu degil, senin kulubun sacmaliklarla dolu sadece. Yaptigin her sey icin burada durup sana saygi duyuyorum ama sen senden onceki her benimyerinde olmasi gerektigini, benim yerimde olabilecegini ve bunu hakettigini dusunen indy superstarlari gibi sikayet ediyorsun, yakiniyorsun..haketmedin adamim..ama sen tam onunde adam olmaya ve kic tekmelemeye sansin oldugunu goremeyecek kadar aptalsin. Bunu imzala..ve beni haksiz cikar. Ya da bunu imzala (John Cena vs Styles w/the Club) ..ve seni gommem icin bana ihtiyacin olmayacak, sen kendini gomeceksin. Seni hizli trenle (Bullet-Train) Japonya’ya yollayacagiz cunku gorunene gore tassaklarini orada unutmussun.
Ne olacak?

AJ Styles: Bunu goruyor musun? Yakinda benim o senin kicini tekmeledigin herhangi indycilerden olmadigimi anlayacagiz. Her sey bitince, Money in the Bank’ten sonra belki mesaji alirsin..senin zamanin doldu, simdi benim zamanim.

Fatih H Turkyilmaz

Son Haberler

AMATÖRCE

Yedigimiz iki gol de olacak iş değil. İlkinde ortada fol yok yumurta yok. Rakibin ne baskısı var ne pozisyonu....

Benzer Konular