https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

2014 TÜRKİYE’DE DAMGA VURAN ‘TOP10’ SPOR OLAYLARI

Okunması Gerekenler

2014 yılında Türkiye’de GERÇEKLEŞEN spor olayları TOP10’i sizlerle;

avni-3***10 MART

AVNİ AKER’DE MAÇ YARIDA KALDI

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan gerilim Avni Aker’deki maçta patladı. Sarı-lacivertlilerin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 55. dakikasında, tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem Bülent Yıldırım karşılaşmayı tatil etti. Karşılaşma 3-0 Fenerbahçe lehine tescil edildi.

***21 NİSAN

GÖKHAN TÖRE VURULDU

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre, Etiler’de gittiği bir gece kulübünde çıkan kavga sonuncunda silahla vuruldu. Kurşunun omzunu sıyırdığı Gökhan Töre, kısa zamanda ayağa kalktı.

MAHMUT USLU***5 MAYIS

FENERBAHÇE GENEL SEKRETERİ MAHMUT USLU YUMRUK YEDİ

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında Abdi İpekci Spor Salonunda oynanan müsabakada, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’ya, Galatasaray taraftarı tarafından yumruk yedi.. Uslu, ‘Bana yumruk atıldı’ derken, Jerfi Tarık Fıratlı ise, ‘Makas aldım’ açıklamasını yaptı. İkili birbirlerini mahkemeye verdiler!

***11 MAYIS

FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA OLAY

Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarında Aziz Yıldırım, tribünlerden yapılan ‘Alex de Souza’ tezahüratları üzerine ‘Bu futbolcuların emeğine saygısızlık yapıyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi. Tribünlerin aynı tezahüratı devam ettirmesi üzerine Yıldırım, “Sizi bir daha bu stada sokmam, paralı köpekler” dedi.

ulker arena***19 HAZİRAN

GALATASARAY LİV HOSPİTAL SAHAYA ÇIKMADI

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak olan ve sezonun şampiyonunu belirleyecek maça sarı-kırmızılılar hakeme güvenmedikleri ve Fenerbahçe’ye seyircisiz oynama cezası verilmediğini belirterek çıkmadı. Fenerbahçe Ülker galip sayılarak şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

***10 TEMMUZ

GALATASARAY’A HAJROVIC ŞOKU

Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen İzet Hajrovic, 2.Ribery vakası olarak sezon sonunda alacaklarının ödenmediğini iddia ederek UEFA’ya başvuruda bulundu ve ardından Werder Bremen’e transfer oldu.

BINNAZ USLU***1 AĞUSTOS

BİNNAZ USLU’YA ÖMÜR BOYU MEN CEZASI VERİLDİ

2011 Dünya Şampiyonası’nda verdiği numunenin yeniden analizi sonucu dopingli çıkan milli koşucu Binnaz Uslu’nun, ikinci ihlalden dolayı ömür boyu men cezası verildi.

***25 AĞUSTOS

SÜPER KUPA MAÇINDA SOMA’YI UNUTTULAR

Şampiyon Fenerbahçe ile Türkiye Kupasını kazanan Galatasaray, Soma’da hayatını kaybeden 301 madencinin anısına Süper Kupa maçını Manisa’da oynadı. Galatasaray taraftarlarının sahaya yabancı madde yağdırdığı maçta Volkan ile Melo arasında penaltılarda yaşanan gerilim sonrası tecrübeli kaleci, soyunma odasında Melo’ya hitaben, “Gereksiz sokak köpeklerini zehirlesinler” dedi.

volkan demirel***16 KASIM

VOLKAN MİLLİ MAÇTA STADI TERK ETTİ

A Milli Takımı’ın, Kazakistan ile oynayacağı grup maçı öncesi sahada ısınan Volkan Demirel, kendisine ve ailesine edilen küfürler sebebiyle maç öncesi stadı terk etti. Kaleye ise Volkan Babacan geçti.

***21 KASIM

SIRP TARAFTAR ÖLDÜRÜLDÜ

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Euroleague maçı öncesinde Türkiye’ye gelen ve Abdi İpekçi Spor Salonu önünde sarı-kırmızılı taraftarlara saldırdığı iddia edilen Sırp taraftarların arasında yer alan Marko İvkovic, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

ABCSPOR

Son Haberler

FUTBOLUN BİTTİĞİ GÜN

Olmaz olsun böyle lig. Olmaz olsun böyle galibiyet. Yeter artık Fenerbahçe'nin bu ülkede maruz kaldığı muamele. Lanet olsun Fenerbahçe'yi senelerdir ırkçılık derecesinde...

Benzer Konular