https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

YOLA DEVAM…

Okunması Gerekenler

YOLA DEVAM…

Puan kaybedildiği anda yarışa havlu atmak demekti. Konya zor bir deplasmandı. Yönetim ve Hoca’nın basın üzerinden yakışıksız restleşmeleri ile hava gergindi. Ancak zor gözüken maç kolay geçti ve net bir skorla 3-0 sona erdi.

Konya maç boyu hiç etkili olamadı. Ilk yarı pozisyon sıfır. Ikinci yarı da birkaç şut. Hepsi bu. Tabiki Galatasaray’ın baskılı ve fiziksel olarak daha güçlü olması da etkili oldu. Falcao ve Emre yine iş başında idiler. Aynı ikilinin iki golü adeta maçı bitirdi.

Ikinci yarı resmen uyuduk. Falcao ve Saracchi’nin sakatlanması endişe verici. Galatasaray bu sene hem futbol hem de basketbol da sakatlıklardan yıldı. Bu işte bir gariplik var. Doktorlar ve kondisyonerler de belki gözden geçirilmeli. Oyuna sonradan giren Adem’in bitirici vuruşu maçın sonucunu belirledi. 3-0.

Maçtan sonra akıllarda transferler var. Son hafta. Kimler gidecek, stoper gelecek mi, forvet için Diagne geri mi gelecek? Hepsi bu hafta belli olacak ama belli olan tek şey Fatih Terim ile yönetimin arası artık düzelmez. Arda hakiki Galatasaraylı ve bedavaya oynarım demiş. Sezon başından beri zaten bir sürü çöp alınmış. Kırma hocayı. Al, kötü ise oynatmazsın. Bu tarz restleşme Fatih Terim’e yarar. Yönetimin akibeti belli oldu. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.

mail: cem.demircioglu@abcspor.com

twitter: @cemdemircioglu

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular