https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

EUROBASKET 2015 BİRİNCİ GÜNÜN EN’LERİ

Okunması Gerekenler

İlk günün en skorer ismi A Milli Takımımız karşısında 14’ü serbest atış çizgisinden olmak üzere 33 sayı kaydeden İtalyan Danilo Gallinari…

Günün en çok asist yapan iki oyuncusu da İtalya-Türkiye karşılaşmasından çıktı, A Milli Takımımız adına İtalya karşılaşması boyunca 9’ar asist üretmeyi başaran Sinan Güler-Ali Muhammed (Bobby Dixon ) ikilisi oldu.

En çok ribaund toplayan oyuncusu ise Çek Cumhuriyeti karşısında 80-57 kaybeden Estonya’dan 13 ribaund ile Siim-Sander Vene..

EuroBasket 2015’in ilk sürpriz sonucuna ise şampiyonluk şansı olarak bahis sitelerinde 1’e 500 oran verilen Hollanda! C Grubu’nun favorilerinden Gürcistan karşısında parkeden 73-72’lik skorla galibiyeti elde ederek ayrılan Portakallar ilk günün bombasını gerçekleştirdi.

Günün en farklı skoru da D Grubundan çıktı ve 23 sayı farkla biten (Çek Cumhuriyeti 80-57 Estonya ) maçı 12 karşılaşma içinde ilk sırayı aldı.

ABCSPOR

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular