https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

MÜTHİŞ MAÇ PANATHINAIKOS’UN!

Okunması Gerekenler

14.750 seyircinin desteğiyle seriyi son maça taşımak isteyen Yunan devi Panathinaikos ölüp ölüp dirildiği maçta, 5 dakikalık uzatma  sonunda karşılaşmayı 73-72 kazanarak emeline ulaşmış oldu.
Maçın hiçbir saniyesinde kopmayan skor, bir o yana bir bu yana gitti geldi! İlk devre 38-37 Rus ekibinin üstünlüğünde geçildi. Nefes kesen maçın normal süresi son saniyede Fridzon’un basketiyle 64-64’lük skorla uzatmaya gitti.
Uzatma bölümünün son saniyelerinde Weems’ın kaçırdığı 2.faul atışıyla maçı tekrardan uzatmaya götürme şansını kaybeden CSKA, son topu da kullanamayınca karşılaşmadan yenik ayrıldı.
PANA’nın iki uzunu Stephane Lasme 14, James Gist de 12 sayı atarlarken, Diamantidis maçı 7 sayı, 6 asist, 4 ribaund ile tamamladı. Yoncalarda en skorer isim ise bulduğu 15 sayıyla Litvanyalı Jonas Maciulis oldu.
Moskova ekibinde Vladimir Micov 15, Sony Weems 14 ve  pivotlardan Sasha Kaun 11 sayı bulurlarken, diğer önemli uzunları Victor Khryapa 2, Nenad Krstic 1 sayıda kaldı.
Bu sonuçla 2-2’ye uzayan seride, FİNAL FOUR’a kalacak takım 25 Nisan Cuma akşamı Moskova’daki maçta  belli olacak!

Son Haberler

DJIKU TERCİHİ

Bu saatten sonra işin tekniği taktiği mi konuşulur diyeceksiniz. Haklısınız. Büyük resmi konuşup neleri yanlış yaptığımızı, gelecek sezon neleri...

Benzer Konular