https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

SPOR CAMİASINDAN ÖZGECAN ASLAN TEPKİSİ !

Okunması Gerekenler

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan, bir süredir kayıptı. Dün Mersin’in Tarsus ilçesinde cesedi bulunan genç kızın tecavüz edildikten sonra vahşice öldürüldüğü belirlendi!

Bu inanılmaz vahşete, tüm ulus gibi Spor Camiası da kayıtsız kalmadı ve sosyle iletişim ağlarından attıkları mesajlarla tepkilerini dile getirdiler..

İşte o mesajlardan bazıları..

TOLGA ZENGİN

“Her şeyi de Allah’a havale etmeyeceksin; akıllarının çalıştığı yerden sallandıracaksın. Eskiden en azından cezaevlerinde gereği yapılırdı, şimdi çok modern bir toplum olduk ya, Avrupalı olduk ya, ağa paşa yatsınlar, biz de adamız delikanlıyız diye gezelim.”

SELÇUK ŞAHİN

“Hayata bu kadar güzel bakan bu kıza yapılanları düşünmek bile insanın kanını dondururken ey caniler, şerefsizler, insan kılığına girmiş pislikler bunu bu kıza nasıl yaptınız. Allah belanizi versin”

GÖKHAN GÖNÜL

“Bizim dinimiz kadınların ayaklarının altına cenneti sermişken siz ahlaksız şerefsizler onlara cehennemi yaşatırsınız’’

ARDA TURAN

‘’Allah rahmet eylesin… Güzel yüzlü kardeşim’’

TUGAY KERİMOĞLU

Nasıl korkmuştur acaba ?

Nasıl yanmıştır canı ?

Anne diye bağırmış mıdır ?

Bağırmaktan sesi kısılmış mıdır ?

Dua etmiş midir Allah’a ?

Biran önce bitsin diye!

Yalvarmış mıdır katillerine ?

Biraz da bunları düşünün !

İçlerinde değil insanlık, hiçbir yaşam belirtisi olmayan bu ALLAH KORKUSU OLMAYAN ŞEREFSİZLERİN, en kısa sürede hakettikleri hatta hakettiklerinden de fazlasıyla cezalandırılmaları dileğiyle..

ABCSPOR ailesi olarak da Özgecan kardeşimize Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Ulusumuza başşağılığı dileriz.

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular