https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

ALLAHA HAVALE!

Okunması Gerekenler

BURAK BELGENDenir ya Türkün Türkten başka dostu yok diye.. Nasıl olsun ki Türk bile Türke düşmanken!

Bana her absürd örnekte ismi geçen Patagonya da dahil başka bir milli takım gösterin, maç öncesi bir Milli futbolcuya, daha ısınırken, maç içinde hata yapmış, gol yemiş vs vs’yi geçtim, ki o bile abes ya ama daha ISINIRKEN!! bu tip galiz küfürler ve destursuz yuhalamalar olsun..

MILLI TAKIM2EZELİ REKABETMİŞ.. Ne rekabeti, ne derbisi Allahaşkına..Senden başka kimsenin kaale almadığı, değil Batı Avrupa, Arap ülkelerinde bile esamesi okunmayan ÇAKMA DÜNYA DERBİSİ..

ASIL DÜNYA DERBİLERİ olan, Glaskow Rangers-Celtic veya Inter-Milan ya da nefretin doruk yaptığı Boca-River rekabetinde bile Milli dava İÇİN, sütü bozuk OLMAYAN her ülkede insanlar tek vücut olurken, senin neyine be ……….!

Sen nasıl üzerinde resmi üniforma varken bir askere ya da polise küfür edersen, devlete hakaret etmiş sayılıyorsan bu da aynı şey! Milli forma üstündeyken bir Milli sporcuya, hele de daha ortada fol yok yumurta yok, ısınmaya çıktığında ana avrat sallamak???

volkan demirel 2Volkan-Emre-Caner bir Mehmet Topal veya Gökhan Gönül’le bir değil kabul. Maçlarda ortamı geren, saha içinde gerginlik dendiğine sarı-lacivert forma adına öne çıkan 3 yerli futbolcu ona da eyvallah. Hatta madem konu Volkan ve dünyanın en kötü insanı bile olsa, ki cv’si ‘seni evinden aldırırım- poposuyla top istopu-belediye bu tip itleri zehirlesin’ ve daha birçok sansasyon yaratan olayla dolu. Ama MİLLİ MAÇ ya bu, boru değil Milli maç!!!.

Yok hakediyormuş, niye sadece Volkan-Emre-Caner tepki alıyormuş deniyor ya.. O MANTIKLA FATİH TERİM’in FENERBAHÇE STADINDA değil tepki almak, linç edilmesi bile çok normal demek ki.. Her maç 10 kez dürbünlü tüfekle kurşun yemiş misali kendini yere atan, Fair-Play güruhu Burak Yılmaz’ın ağzını burnunu kırsalar az..

Acaba tribünde yanına, arkasına 1000’lerce kişiyi alıp KÜFÜR EDEN O CENGAVERLER, tek tek sokakta görse veya asansörde ikisi kalsa, dediklerinin 1/100’ini söyleyebilir hatta ALTLARINA İŞEMEDEN yüzüne bakabilecek cesaretleri olur mu ??

TURK 4Volkan terketmeli miydi yoksa 3 maymunu oynayıp, kendisine, annesine, eşine ve daha 1 yasındaki çocuğuna edilen küfürlere yarabbi şükür mü demeliydi başka bir konu.. Yutkunup devam etmeliydi belki de’ hatta bence kulaklarını tıkayıp devam etmeliydi’ ama terkederek yanlış yaptı bile desek, bu O KÜFÜR EDEN 5 paralık insan müsvettelerini haklı çıkartmaz!

Artık milliyetçiğilimizi kaybettik.. 80 milyon pasta misali politik olarak ortadan ikiye bölünmüş durumda. Ülke kavramımızı, değerlerimizi çöpe attık. Aileye büyüğe saygı hak getire.. Bu ülkenin kurucusu ulu önder ATATÜRK’e bile 7 düvel bodoslama sallıyor, kimsenin kaale aldığı yok..

Herşeyi kanıksayan, evi yansa ya da evinden ölü çıksa eğlenmeye devam eden, hatta altından karısını çekseler tepki vermeyecek bir topluluk halini aldık cümleten.. Bu yapımda emeği geçen herkese okkalı bir selam yollamayı da ihmal etmeyelim ki içimizde kalmasın!

Ama daha acı olan şey ise bunların hepsinin sonucu olarak İNSANLIĞIMIZI da kaybetmiş olmamız..

Milli maç analizi, kaç kaç bitti, nasıl oynadık hiçbir önemi yok..

BAKALIM yetkililer, O VATAN HAİNİ insan müsvettelerini tek tek tespit edip, gerekli cezaları verecekler mi??

fatih terimAMA BURASI TÜRKİYE! X bir politikacının 2 metre yanından x  bir sivri sinek geçse, 7 sülalesi dakikasında linç edilecekken, bakalım Milli formayı 12 küsür senedir giyen kaleciye yapılan TERBİYESİZCE küfürlere yaptırım ne olacak..

Dediğim gibi, maçı kazansan ne olur kaybetsen ne olur, spor bu ama İNSANLIĞINI KAYBETMENİN maalesef dönüşü yok!

BELA OKUSAN okuduğun belaya yazık.. Bu vatan haini ALLAHSIZLARI ben kendi adıma ALLAHA HAVALE ediyorum..

Bu arada da ŞEREFLİ, AHLAKLI, ULEMA TÜRK BASINI bu konuya nasıl yaklaşacak ve hükümet kanadından ne tür yaptırımlar olacak, onu da merakla bekleyerek..

Bir başka merakım da takım arkadaşının ağzına silah dayanan futbolcusuna sahip çıkan TFF ve Fatih Terim’in Volkan konusundaki tutumu..

Son ekleme de; Daha 4 gün önce Brezilya maçında Kadiköy’de yaşananlar ve dün akşam zurnanın zırt dediği yer olan Türk Telekom Arena.. Sırf İstanbul’da olsun, sponsorlara 1000’erce davetiye dağıtabilelim diye aynen devam diyip bir daha bu iki staddan birine milli maç verirlerse?!?!?!  maalesef bu Allaha havale olayında circle’a epeyce yetkili daha katmak gerekecek!

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

burak.belgen@abcspor.com

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular