https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

SANDIKTAN HUZUR ÇIKSIN!

Okunması Gerekenler

BARIS TUMOKÜlke tarihinin bugüne kadarki belki de en önemli seçimine gidiyoruz. Gündem sıkıntılı, ağzımızın tadı kaçık. Suçlu hakkında uzlaşamıyoruz belki ama ülkedeki herkes bir sorun olduğu konusunda hemfikir.

Zira bu ülke, tarihinin hiç bir döneminde böyle bir kutuplaşmaya sahne olmamış, bu millet 12 Eylül öncesi dönem de dahil, hiç bir zaman birbirinden böyle bir kin ve nefretle ayrılmamış, ”Onlar” ve ”Biz” sözcükleri hiç bu kadar çok kullanılmamıştı. Evet, ezelden beri asabi bir toplumuz ama sokakta gördüğün herkesin mutsuz ve her an kavga edebilecekmiş gibi göründüğü günleri daha önce yaşamamıştık.

Bizler burada becerebildiğimiz kadar spor gündemini yazmaya çalışıyoruz. Bu kalabalık kadro içerisinde her görüşten insan mevcut ve hepimiz her türlü karşıt görüşe saygı göstermemiz gereğinin bilincindeyiz. Her Türk vatandaşının da aklında çıkartmaması gereken budur: Neticede hiçkimse yarın o sandığa ülkeyi satmak için gitmeyecek, fikirler farklı olsa da herkes Türkiye için doğru olacağına inandığı parti ve kişilere oy vermek peşinde.

Bunların ışığında; suçlular ve çözümler hakkındaki görüşünüz ne olursa olsun o sandığın başına gittiğinizde, hiç bir halkın böyle kin ve nefret dolu bir ortamda yaşamayı haketmediğini, aslolanın barış, huzur ve saygı ile tüm kesimlerin birlikte sorunsuz ve eşit olarak yaşaması olması gerektiğini unutmayın lütfen.

Yarın oy kullanacak kimse birbirine düşman değil! Düşmanlığı, kini ve nefreti pompalayanlara; çıkarları doğrultusunda Hak’kı ve hukuku yok sayan, istediği gibi eğip bükenlere prim vermeyelim, huzurumuzu geri kazanalım.

Yanlıştan dönebilmek bir erdem, yanlış yapanı uyarmak vazifedir.

Kullanacağınız oyların Türkiye’ye hayırlı olması dileğiyle…

baris.tumok@abcspor.com

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Son Haberler

AMATÖRCE

Yedigimiz iki gol de olacak iş değil. İlkinde ortada fol yok yumurta yok. Rakibin ne baskısı var ne pozisyonu....

Benzer Konular