Aramızda karşılaştırma yaptıktan sonra, Balıkesir maçına göre ufak tefek te olsa bir kaç artının bulunduğuna karar verdik.
Geçen sezonki şampiyonlukta ligin ilk yarısındaki müthiş performans önemli rol oynamıştı, bu performansın en önemli oyuncularından biri de Egemen’di.Henüz tam hazır olmamasına rağmen onun dönüşü ilerisi için de umut veriyor. Bir kaç hafta üstüste Alves ile oynayıp geçen seneki defans göbeğindeki ortaklıklarına dönebilirlerse, transfersiz sezonun en büyük transferi olabilir Egemen!
Aslında bir transferi var bu takımın unutulmaya yüz tutan, o da Diego. Ancak maç 0-0 giderken, takımın gole ve galibiyete ihtiyacı varken, saha içinde de bir türlü üretken olamazken bile Diego’yu oyuna almıyorsak, o zaman kadroya niye aldık diye bir soru geliyor insanın aklına. İlk 11’de İsmail Hoca’nın Diego’yu sahaya sürmemesini anlayabiliyorum ancak maç 0-0 devam ederken 60’lardan sonra oyuna almamasını anlamakta hakikaten zorlanıyorum.
İsmail Kartal’ın ne yapıp edip bu soruna bir çare bulması gerekiyor. Benim görüşüm sorunun antreman veya fiziki yükleme ile çözüleceği yönünde değil. Her üç oyuncunun da problemi mental gibi gözüküyor. Hem tek tek hem de beraberce bu oyuncularla Samandıra’nın toplantı odalarında biraz zaman geçirmek ve onların tekrar geçen sezonki iştahlarıyla sahaya çıkmalarını sağlamak lazım. Yoksa forvetsiz Fenerbahçe’nin işi zor olur!