https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

KOSOVA’DA DOSTLUK KAZANDI

Okunması Gerekenler

 Liglerin sona ermesiyle hazırlık kampına başlayan ve kamp kapsamında ilk hazırlık mücadelesini Kosova ile oynayan Türkiye, mücadeleyi 6-1 kazandı. Mücadelenin öncesinde ve sonrasında sergilenen dostluk görüntüleri görülmeye değerdi.

Mücadeleye A Milliler  golle başladı.

2. dakikada Mustafa Pektemek’in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet İlhan Türkiye’yi 1-0 öne geçirdi. 34’te Bilal’in harika golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu golden 1 dakika sonra Kosova adına sahneye çıkan Albert Bunjaku Kosova Milli Takımı tarihinin ilk golünü kaydetti ve farkı 1’e indirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca devreye 2-1 Türkiye önde girdi.

İkinci yarıya da golle başlayan Türkiye, Olcay’ın 50. dakikada attığı harika golle farkı 2’ye çıkardı. 55.dakikada da  Mustafa Pektemek skoru 4-1’e getirdi.

Rahat bir oyun sergileyen Milliler, 71’de Mustafa Pektemek’in ayağından bir gol daha bularak farkı 4’e çıkardı. Mücadelede son gol 87’de Alper Potuk  ile penaltıdan geldi ve Türkiye Kosova’yı 6-1 mağlup ederek kampa iyi bir başlangıç yaptı.

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular