https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

MELO GİDERSE ÜÇÜNDEN BİRİ..

Okunması Gerekenler

tavarezGalatasaray’da yılan hikayesine donen Felipe Melo’nun akibetinde, olası bir veda durumunda sarı-kırmızılı teknik heyet; Gökhan İnler’in ardından Inter’den Gary Medel ve Liverpool’dan Lucas Leiva’yı da takibe aldı.

Inter’in Şili’li orta saha oyuncusu ‘Pitbull’ Gary Medel. Inter’le 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli 8 milyon euro. Geçtiğimiz sezon Serie A’da 35 maça çıkan Medel, 2 asistle oynarken, 11 sarı 1 de kırmızı kart gördü.

İngiliz ekibi Liverpool’dan ayrılmayı düşünen Brezilyalı  Lucas Leiva ise bir diğer alternatif. The Reds’de geçtiğimiz sezon 20 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, gol atma başarısı gösteremedi.

inlerGalatasaray yönetimin önceliği ise Napoli’den ayrılmak isteyen Gökhan İnler. Deneyimli futbolcu için girişimlere başlamaya hazırlanan yönetim, Melo’nun takımdan ayrılması kesinleşirse görüşmelerini hızlandıracak.

Brezilyalı oyuncunun İnter’e transferi durumunda, bu 3 isimden biriyle sözleşme imzalanacağı kesin gözüyle bakılıyor ama Hamza Hamzaoğlu’nun ilk tercihi, takım ve seyirci ile senelerdir çok iyi bir ten uyumu yakalayan Melo’nun kalması..

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular