https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

MELO-DRAM, SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR!

Okunması Gerekenler

brunoTFF federasyonu lutfetmiş, artık hangi dağda kurt öldüyse, Felipe Melo’ya, Aziz Yıldırım’a Twitter üzerinden yapmış olduğu bir hakaretten dolayı 2 maç ceza vermiş! Volkan’a verilen cezayı adalet olarak gören içimizdeki Fransızlar internet sitelerinde küplere binmiş.

Derler ki, Melo, Aziz Yıldırım’a hakaret içeren bir twit’i sadece re -twit yaptı. Abi ne demek bu Re-twit ? Benim çok hoşuma gitti, bayıldım, ben de paylaşayım daha fazla insana ulaşsın demek için paylaşım butonuna basmak demek. Argo tabirle ” Aynen Zwaynen “deriz ya. Heh, işte Melo’da ondan demiş. Cezayı yemiş. Melo, çelik gibi sinire sahip, müthiş bir provokatör ve süzme bir ahlaksız. Bunu bilmeyen yok, buna itiraz edecek tek bir vatandaş da yok. Benim gözümde emek hırsızı Burak’tan da hiç bir farkı yok.

melo resimSpor kulüplerini büyük yapan ne sahip oldukları kupa sayıları ne de bütçeleridir. Tamamen onların saygınlığı ve duruşlarıdır. Böylesine rezil bir adamı sırf mevkisinin mevcut kadrodaki en iyi oyuncusu diye takım arkadaşının ağzını burnunu dağıtmasına rağmen kovamayan bir spor kulübünün büyüklüğünden bahsedilmeyeceği gibi, Hagi’yi kulüp efsanesi sayan zihniyetinde “Emek Hırsızlığını “Profesyonellik olarak görmesi kadar da doğal hiç bir durum yok nezdimde.

rieraGalatasaray bir markaymış ya. Doğru bi marka. Inkar edemeyiz. Ya o markanın değeri ne kadar?? Felipe Melo’nun bonservisi kadar işte!!! Boşuna maval okumasınlar. Yeri gelmişken, gecikmeli de olsa Tombalacı Pascal’ın sözleşmesini fesh edip ülkesine gönderen O günkü BJK yönetimini burdan kutlamak istiyorum.

meloMaç sonu yapmış olduğu açıklamalardan sonra Volkan’a sahip çıkmadım. Şortunun üstünden eliyle cinsel uzvunu Sabri’ye gösteren Meireles’ i de yerden yere vurdum. Zokora’ya Fucking Nigga diyen Emre’ye de.

Korumaya geçmiş sarı-kırmızı ahali, tanımasak diyeceğiz ki sanki bir melek!
melo 10Takım arkadaşını odaya kapatıp evire çevire döven, hadi FB ve FB’liler ona düşman, İnönü’deki Beşiktaş maçında bile tribünleri galeyana getiren, Türk Telekom’da meşhur o geçirme dansını yapan, sahada Oğuzhan’a tüküren, Emre’ye dil çıkartan, antremanda Gökhan Zan, maç içinde kaptanı Sabri ile kavga eden, transferi yatma aşamasındayken başkana salak bunlar diye twit atan, akabinde transfer edilince unutulan, maç içi her dakika rakipleri tahrik etmek için köpek taklidi yapan ama köpek dendiğinde kuduran, daha say say bitmez!

O zaman ben de diyorum ki madem sarı ortak renk, bırakın lacivert bize kalsın. Fenerbahçeli olduklarını her fırsatta söylüyor olsalar da Hepsine kırmızı çok yakışıyor !! Ha son söz: saha dışında hepsi çok iyi insan ! YERSEN !!

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

bruno.monte@abcspor.com

Son Haberler

HEP SONLAR HATIRLANIR

Maç başlamadan önce sorsalar, ''Beşiktaş'ı 2-1 yeneceksin, razı mısın?'' diye, çoğumuz kabul ederdik herhalde. İstediği kadar sıkıntılı bir dönem...

Benzer Konular