https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

EKSİKLERLE

Okunması Gerekenler

Abdi İpekçi spor salonu demeye devam edeceğiz.

Bir yerin yıkılıp yeniden imar edilmesi ve son yıllarda isminin değiştirilmesi özellikle “Mustafa Kemal Atatürk” alerjisi olanlarda moda oldu. Biz yaşadıkça bu modanın tarafında olmayacağız. Eksik 1

Yıllardır aşina olduğumuz üzere Anadolu Efes basketbol kulübünün maç öncesi gişeden bilet satmayacağını hatta otopark kullanımı yapılmayacağını açıklaması kamuoyunun takdirinde Euroleague yönetimi nasıl izin veriyor soru işareti ? Eksik 2

Ayrıca sözü gelmişken madem devlet bu tesisi yapmış neden sadece Anadolu Efes ve Galatasaray ayrıcalıklı olarak bu salona ‘’evimiz’’ deme cüretini gösterebiliyorlar ?
Neden bu iki koca camia kendi emekleriyle yaptıkları salonlarda oynamıyorlar ? Eksik 3

Gelelim maça; Kısaca yazmak gerekirse daha bir hafta önce bu salonda karşılıklı ikramlarla maçı kazanan mavi beyazlılar bu sefer karşılarında daha kararlı daha dirençli daha çok isteyen Fenerbahçe Beko’ya dayanamadılar.

Maça Oturu’nun blokları, basket faullerle başlayan ev sahibi karşısında asistler üzerinden tempolu üçlükler ve ribauntlarla karşılık veren Fenerbahçe Beko, ilk çeyrekte aldığı üstünlüğü, oyunun sonuna kadar bırakmayarak kazanmayı bildi.

Oyun içinde rotasyonda yeni giren oyuncunun doğru seçilmeyen atışlarıyla zaman zaman ritmi kaybetseler de özellikle dış atışlarda ki isabet oranı ve savunma kararlılığı oyunun geneline hükmetmeye yetti.

Burada bir parantez Zagars için açmalıyım.Özellikle orijinal bir numara eksikliğini hatalarda yapsa gece genelinde takımına büyük oynayarak katkı yaptı. Hem tempoyu ayarladı, hem savunmada ayakta kaldı hem de hücumu çözdü.

Demek ki bir numaraya yapılacak yeni oyuncu eklemesi sarı lacivertlilerin yolunu aydınlatacak. Eksik 4

Yanı sıra beş numara içinde transfer mutlaka yapılmalı.

Önemli iki maçı başlangıçta hasarsız geçerek yola devam etmek moral oldu.Eksiklerin tamamlanması ile bu formatta coşkulu, sert bir takım izlemeye sezon boyu devam edeceğiz.

Bir gece önce de Fenerbahçe Opet kadın takımı geçen sene Euroleague finali oynadığı Lille takımını açık farkla mağlup ederken yeni yabancı transferlerinin damga vurduğu ve görece kolay kazanılan bir geceyi yaşattılar. Alperi ve Olcay kaptanların bir an önce adaptasyon sürecini atlatıp takıma katkı vermeleri işleri kolaylayacak. Eksik 5

mail: omer.kocan@abcspor.com

twitter: @omerkocsan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler

MAKYAJ DÖKÜLDÜ

MAKYAJ DÖKÜLDÜ Sezonun henüz başı yol kazaları olur, olur olmasına ancak bile bile lades olmaz. Perşembe’nin gelişi belliydi ancak transferi geciktirenler,...

Benzer Konular