https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

AİLEDEN MULTİMİLYARDER 5 OLİMPİK SPORCU

Okunması Gerekenler

** Jessica Pegula.. Amerikalı raket, kariyerinde bugüne dek 15 milyon dolar civarı para kazandı ama onun için “maddi anlamda” çok birşey ifade etmeyebilir!..

Çünkü babası Terry Pegula, çok büyük bir petrol şirketi kurucusu (2010 senesinde 4.7 milyar dolara satmıştı) ve yaklaşık 10 milyar dolarlık servetinin yanında, aynı zamanda Buffalo Bills ve Buffalo Sabres gibi çok ünlü 2 NFL-NHL takımlarının da sahibi.

** Nayel Nassar

Bill Gates’in kızıyla evlenen Mısırlı jokey Nayel Nassar, Paris Olimpiyatlarında Binicilik disiplininde yarıştı. Kendi de ünlü ve milyon dolarlar kazanan bir sporcu ama eşi 100 milyar dolarlık bir servetin varisi!..

** Anna Kasprzak

Annesi ünlü ayakkabı markası ECCO’nun sahibi. At terbiyesi disiplininde yarışan sporcunun ailesinin Forbes’e göre 3 milyar doların üstünde serveti var.

** Karl Cook

Paris Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan Amerikan binicilik takımının parçasıydı. Rekorlar kıran dizi The Big Bang Theory yıldızı Kaley Cuoco ile evliydi ama servetinin geldiği yer farklı.

Babası Scott Cook, içinde QuickBooks, TurboTax gibi çok popüler programlar olan yazılım devi İntuit ile Snapchat’ın sahibi. Serveti 6.5 milyar dolar.

** Emma Navarro

Genç Amerikalı raket bugüne dek 2.5 milyon dolara yakın para kazandı ama babası Ben Navarro 1.5 milyar dolardan fazla bir net varlığı olan bir işadamı. Kendisi Sherman Finansal LLC ve Credit One Bank’ın sahibi.

Son Haberler

MAKYAJ DÖKÜLDÜ

MAKYAJ DÖKÜLDÜ Sezonun henüz başı yol kazaları olur, olur olmasına ancak bile bile lades olmaz. Perşembe’nin gelişi belliydi ancak transferi geciktirenler,...

Benzer Konular