https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

IVAN BEBEK ŞEKİL DEĞİŞTİRİRSE

Okunması Gerekenler

IVAN BEBEK ŞEKİL DEĞİŞTİRİRSE…

Fenerbahçe ilk maçına göre daha etkisiz bir futbol oynadı ya da Monaco oynatmadı. Gerek futbolcular, gerekse teknik heyet ve Pereira suçlanabilir mi? Belki. Ama aynı takım ilk maçta başarılı bir oyun sonucunda galip gelmedi mi ?

Başarıya aç bir taraftar topluluğu, maalesef kişi veya kurumları hemen ipe götürebiliyor. 4-2-3-1 yada 3-5-2. Elinizdeki oyuncular bu sistemi oynamaya uygunsa, zaten kalan tek sorun futbolcular arasındaki uyum ve futbol şansı oluyor.

Normalde hakem konuşmayan birisi olarak söylüyorum. Maalesef Ivan Bebek’in ruhu Artur Dias’ın içindeydi. Verilmeyen penaltı verilseydi, herkes başka şeyler söyleyecekti. Zaten son zamanlarda oynanan Avrupa kupası maçlarında (futbol ve basketbol) fenerbahçeye karşı taraflı tarafsız komik kararlar veriliyor. Bu da başta fenerbahçe taraftarları olmak üzere herkesi çileden çıkarmayı başardı. Sonuç olarak şimdi herkes, başkanın Vitor Pereira kararını bekliyor. 1 sene daha sözleşmesi varken, başkanın Vitor’u göndermesi benim için sürpriz olurdu. Tabi Avrupa Ligi biletini alamazsa durum değişir.

Erdem Onaran

erdem.onaran@abcspor.com

Son Haberler

AMATÖRCE

Yedigimiz iki gol de olacak iş değil. İlkinde ortada fol yok yumurta yok. Rakibin ne baskısı var ne pozisyonu....

Benzer Konular