https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

MAKYAJ DÖKÜLDÜ

Okunması Gerekenler

MAKYAJ DÖKÜLDÜ

Sezonun henüz başı yol kazaları olur, olur olmasına ancak bile bile lades olmaz.
Perşembe’nin gelişi belliydi ancak transferi geciktirenler, gidişatın buraya varacağını bunca yıllık tecrübeleriyle tahmin edemeyenler hatalıdır.

Wilbekin sakat olmasa dahi, Takımın ilk kurulduğu günden bugüne geçen sürede ısrarla üzerinde durduğumuz konu, bir ve beş numara eksikliği idi.İşte böyle gecelerde topu yere vuracak, oyunu yönlendirecek oyuncu sayınız ve verimlilikleri kadar konuşabiliyorsunuz.

Evet eksikler var ama bu eksiklerin içinde tek yokluğu hissedilen Guduriç oldu.Tarık zaten sezonda henüz doğru dürüst süre almadı. Dolayısıyla teknik olarak güvendiğiniz Wade ve
Bonzie’nin sadece siluetlerinin sahada olduğu gecede Zagars ve Hall’a
kalıyorsunuz.

Dörtlü finali hedefleyen, otoritelerce favorilerden biri gösterilen takım bu iki oyuncudan medet umuyorsa kusura bakmayın kadroyu yapılandıranlara yazar bu maç. Saras iyi coach, kötü coach diye nitelendirebilirsiniz ama bu gece yaşananların baş sorumlusu da O’dur.

Sezona iki iyi galibiyetle başlarken nasıl övgüleri hak ediyorsa eleştiri de hak’tır.
Oyunun hiçbir anında Nigel haricinde sahaya performans veremeyen oyuncuları koordine edemeyen coach baş sorumludur.

Evet bu takımın tarihinde ki en kötü mağlubiyet Obradovic zamanı Baskonia kaybıydı. Bu gece yaşananlar o geceye rahmet okutur.

Saras ders alır mı ?
Umarım bu hafta ikide iki olmaz.

mail: omer.kocsan@abcspor.com

twitter: @omerkocsan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler

PREMİER LİG’İN AMERİKALI YÖNETİCİLERİ

Premier Lig’in Amerikalı Yöneticileri Amerikalı yatırımcılar İngiltere’nin en üst 4 liginde yeralan 92 profesyonel takımın üçte birinden fazlasının, Premier Lig’de...

Benzer Konular