İlk çeyreğe daha iyi başlayan Anadolu Efes bir ara 16-11 öne geçse de Galatasaray’ın içeriden oyunlarına engel olamayınca 10.dakikayı 20-19 geride kapadı.


3. çeyrek de Galatasaray kaçtı Efes kovaladı,fark bir ara 8 sayılara çıksa da Efes farkın daha fazla açılmasına izin vermedi ve periyot 61-57 sona erdi.
Son çeyrekte fark yine bir ara 9 sayıya çıksa da son dakikalarda yapılan basit hatalarla maç son topa kaldı, Efesin genç oyuncusu Cedi Osman 3 atışın birinden yararlanamayınca Galatasaray Liv Hospital maçtan 77-76 galip ayrıldı ve 5.haftada 4. galibiyetini almış oldu.
Maçtan Önemli Notlar:
Galatasaray 3 Sayılık atışlarda 2/19 (%10) gibi düşük bir yüzde ile oynadı.
Furkan Aldemir (11 Sayı,13 Ribaund), Sinan Güler( 17 Sayı,3 Ribaund,5 Top Çalma ve Micov (14 Sayı,4 ribaund,3 Asist) oldu.
Anadolu Efes’in maçta kalmasını sağlayan en önemli isimler ise 2. çeyrekteki oyunuyla Perperoglou (12 Sayı), Lasme (13 Sayı,6 Ribaund) ve son çeyrekteki oyunuyla Cedi Osman (14 Sayı, 3 Ribaund) oldu.