https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

DAHA BİTMEDİ!

Okunması Gerekenler

nuran celikDAHA BİTMEDİ!

3 maçtır kazamayan FENERBAHÇE, bugün MERSİN İ.YURDU’nu 4-1 yenerek hepimizi sevindirdi. Mersin bu yenilgiyle Süper Lig’e neredeyse havlu attı. Birkaç yıl önce küme düşen bu takım, ertesi sene yine Süper Lig’e çıkmıştı. Bugün Kayserispor’un Kasımpaşa’yı yenmesiyle durumu fazlasıyla tehlikeye girdi.

FB MERSIN 1Galatasaray derbisini kazanamayan FENERBAHÇE’liler, birilerinden fena halde zılgıt yemiş olmalılar ki, bu maçtan sonra şampiyonluk yemini ederek kendilerini motive etmişlerdi. Ne yalan söyleyeyim, maç Kadıköy’de olmasına rağmen, ligin başından beri ruhsuz bir şekilde oynayıp bizleri sinirlendiren, “1-0 olsun, bizim olsun” diyerek, azla yetinen takımımızdan böyle bir galibiyet beklemiyordum. Çok iyi oynamadık ama öyle ya da böyle bu sezon ilk kez 4 gol bulduk bir karşılaşmada. Beni yanılttılar. Böyle yanılgılara can kurban.

Biz, şampiyonluk için gayret gösteriyorduk, onlar ise kurtulmak için uğraşıyorlardı. Küme düşmekten korkan takımlarla oynamak her zaman risklidir. Kaybedecek şeyleri olmadığından ölümüne oynarlar. Savunması zayıf olan MERSİN İ.YURDU, bugün çok kötü oynadı. Kornerden de tesadüfi bir gol attı.

FB MERSIN 7Maçın başında Volkan’dan arka arkaya 2 gol geldi. 1. devre 2-1 galibiyetimizle sona erdi. 2. yarıda RVP ve Ferdandao paslaşması sonucu gelen 3. gol, takımımızı rahatlattı. Penaltıdan 4. golü atan RVP’ye adeta koklaşarak sarılan Pereira’nın, birlik mesajı vermesi iyi oldu. Seyircinin şiddetli tepkisi de bir o kadar kötü! Öğrencilerine takan lise hocaları gibi davranan teknik direktörümüzün biraz geç te olsa kendine geldiğini ya da getirildiğini !! düşünüyorum.

Ligin başından beri gereksiz ego savaşı yaşayacağına, futbolcularla iyi geçinip, takımımızı başarılı kılmaya çalışsa iyi olmaz mıydı ? İpler son 5 haftada Beşiktaş’ta ve Fenerbahçe her maçını kazansa bile siyah beyazlıların en az 2 maçta 5 puan kaybetmesini beklemeleri gerekiyor. Ama daha bitmedi!

Keşke gereksiz puan kayıpları olmasaydı. Keşke, son 3 haftada kaybedilen 7 puanın, bari yarısını alabilmiş olsaydık. En azından, keşke son 9 haftada gol yemediği maç olmayan Galatasaray maçında 0-0 ile 2 puan vermeseydik.

FB MERSIN 4Keşkelerin sonu yok. Bir yerde okumuştum. “Keşke” diyeceğine, “İyi ki” demek gerekirmiş.

İYİ Kİ BUGÜN 4-1 GALİP GELDİK.

İYİ Kİ ŞAMPİYONLUK UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR.

İYİ Kİ KADIKÖY YAKASI’NDA OTURUYORUM.

İYİ Kİ CADDE’DEKİ SARI-LACİVERT FORMALILARI BÜYÜK BİR COŞKUYLA İZLİYORUM.

İYİ Kİ FENERBAHÇE’LİYİM.

İYİ Kİ BUNLARI YAŞIYOR VE YAZIYORUM.

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

mail : nuran.celik@abcspor.com

twiter : @nunucelik

Son Haberler

FUTBOLUN BİTTİĞİ GÜN

Olmaz olsun böyle lig. Olmaz olsun böyle galibiyet. Yeter artık Fenerbahçe'nin bu ülkede maruz kaldığı muamele. Lanet olsun Fenerbahçe'yi senelerdir ırkçılık derecesinde...

Benzer Konular