https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

2191 KM.. 2 SAAT 33 DAKİKA UÇAKLA..

Okunması Gerekenler

2191 KM.. 2 SAAT 33 DAKİKA UÇAKLA..

Matematik dersinde değiliz, problem de sormuyoruz.. Kısacası TÜRKİYE ile HIRVATİSTAN arası mesafe. TUDOR GO HOME..!

Dün gece aslında aylardır baş baş bağırdığımız , G.SARAY’ın içini boşaltma operasyonunun son halkasıydı. Daha göreve geldiği ilk maçta ki (RİZESPOR) maçıyla hiçbirşey olmayacağı kanaatini uyandıran BAY TUDOR, enfes kadro planlaması, olağanüstü heyecan uyandıran yeni takımı ve tehditkar yedek kulübesiyle (eray, Tarık çamdal, donk, emrah başsan, eren derdiyok) sınıfı ÖZBEK dışında?.hiçbir arma aşığının gözünde geçememiştir..
Hayatımda 36 yıldır G.SARAY ın bütün maçlarını izlemiş biri olarak, ilk defa o kadar emindim ki bir maç öncesi kaybedeceğimizden.BERNABAU deplasmanı, NOU CAMP’ta hatta makus talihsizlik KADIKÖY deplasmanlarında bile bir umut vardı içimde. Ama düşünün ne hale geldiğinin G.SARAY’ın.
İşimiz YASİN’e, CAROLE’e kaldıysa bir anlamda sözün bittiği yerdeyiz..İnsan ilk AVRUPA maçına çıkan OSTERDUNS’a karşı bırakın kaybetmeyi, böyle yokları oynamaz..!

SNEİJDER’in olüsü bile bu takımda oynar TUDOR EFENDİ. Sen basın toplantısında WESLEY’i soran gazeteciye sert çıkacağına, dünyaları harcatıp kurduğun bu garip takımı açıkla. Bu gece itibarıyla 2017-2018’in hayal kırıklığına dönüşeceği netleşti. TUDOR bir daha yazıyorum GO HOME..!
Aslında yazmaya kalksan yazacak çok şey var da, sağolsun yıllardır dediğim gibi SON SÖZ HEP LİSEDE. Ne acıdır ki bu başkanı ve hocayı 20 milyondan fazla sarı kırmızı aşığı insana REVA gören de MEKTEB-İ SULTANİ.

 

Yazarın diğer yazıları için tıklayın

mail: iskender.genc@abcspor.com

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Son Haberler

FUTBOLUN BİTTİĞİ GÜN

Olmaz olsun böyle lig. Olmaz olsun böyle galibiyet. Yeter artık Fenerbahçe'nin bu ülkede maruz kaldığı muamele. Lanet olsun Fenerbahçe'yi senelerdir ırkçılık derecesinde...

Benzer Konular