https://abcspor.com/wp-content/uploads/2020/11/ataturk.jpg

1907 FENERBAHÇE’NİN ESKİ OYUNCUSU CHASER’IN YENİ TAKIMI

Okunması Gerekenler

Geçtiğimiz dönem Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde 1907 Fenerbahçe forması giyen Lee “Chaser” Sang-hyun’un yeni takımı belli oldu. Brezilya temsilcisi RED Canids ile anlaşan oyuncu, yeni dönemde Brezilya ekibi için Vadi’de olacak.

Kısa bir süre önce kişisel Twitter hesabı üzerinden “Şimdi serbestim, takım arıyorum” diyerek 1907 Fenerbahçe ile bağlarını kopardığını belirten Chaser’ın ardından 1907 Fenerbahçe de “Sözleşmemiz feshedilmiştir” diyerek resmi açıklamayı yapmıştı. Bu gelişmenin ardından hangi takımda boy göstereceği merak konusu olan oyuncu, kısa bir süre önce Brezilya temsilcisi RED Canids ile anlaştı.

1907 Fenerbahçe ise boşalan ormancı rolüne bir dönem Türkiye’de Dark Passage ve 1907 Fenerbahçe formaları da giyen Min-su “Move” Kang’ı getirdi. Move yeni dönemde 1907 Fenerbahçe’nin as ormancısı olarak kadroda yer alacak.

Haberin devamı için TIKLAYIN!

Son Haberler

FUTBOLUN BİTTİĞİ GÜN

Olmaz olsun böyle lig. Olmaz olsun böyle galibiyet. Yeter artık Fenerbahçe'nin bu ülkede maruz kaldığı muamele. Lanet olsun Fenerbahçe'yi senelerdir ırkçılık derecesinde...

Benzer Konular